Netwerk en allianties

Ons kantoor werkt (nauw) samen met diverse nationale en internationale advocatenkantoren, juristen, notariskantoren en belastingadviseurs. Hierdoor zijn wij in staat om continuïteit en adequate ondersteuning te bieden, ook ten aanzien van rechtsgebieden die buiten onze directe specialisaties liggen.

Wij hebben ruime ervaring met het adviseren van cliënten in internationale zaken en grensoverschrijdende geschillen. Wij kunnen cliënten op een efficiënte en effectieve wijze bijstaan, ongeacht of zij in Nederland of het buitenland gevestigd zijn en ongeacht de nationaliteit van de contractspartij. Wij kunnen snel schakelen in zaken met een hoge tijdsdruk en zijn gewend  te werken met buitenlandse adviseurs en advocaten.

Wij zijn aangesloten bij het International Distribution Institute Project (www.idiproject.com), een internationaal netwerk van onafhankelijke en gekwalificeerde advocatenkantoren, en bij de International Trademark Association (www.inta.org), een wereldwijde organisatie van merkhouders en professionals op het gebied intellectuele eigendomsrechten. Voorts onderhouden wij uitstekende relaties met een groot aantal internationale, waaronder Engelse en Amerikaanse, advocatenkantoren.

GETTING THE DEAL THROUGH

De partners van De Grave De Mönnink Spliet Advocaten zijn voorts auteur van diverse hoofdstukken voor de internationale bundels van Getting the Deal Through, de hoofdstukken – Nederlands recht:

  • ‘Licensing’ voor 2014 en 2015
  • ‘Franchise’ voor 2010 – 2014
  • ‘Distribution and Agency’ voor 2015.

Zie onder andere: Getting The Deal Through Jurisdiction en Getting The Deal Through Distribution  en ons kantoorprofiel.
 

GTDT_Accreditation_Dark