Waar staan we voor

Wij leveren hoogwaardige expertise op onze rechtsgebieden gekoppeld aan een uitstekende dienstverlening. Wij staan voor een persoonlijke en transparante wijze van werken en een directe manier van communiceren.

Een goede telefonische bereikbaarheid spreekt voor zich. Treft u ons niet meteen beschikbaar dan wordt u dezelfde dag nog teruggebeld. Ook buiten kantooruren kunt u ons bereiken via onze mobiele nummers en per mail.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.

Wij streven naar duurzaamheid, ten aanzien van onze relaties en onze omgeving. Wij staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en willen bijdragen aan het welzijn van de mensen voor wie en met wie wij werken.

Al onze advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Het is onze prioriteit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent. Aarzel in dat geval niet om contact op te nemen met mr. Dorienke de Grave-Verkerk om uw klacht te bespreken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een klacht over een advocaat voor te leggen aan de Geschillencommissie Advocatuur. Meer informatie over de op advocaten toepasselijke wet- en regelgeving en de Geschillencommissie Advocatuur kunt u vinden op www.advocatenorde.nl.